Romanie.. vin inapoi

Intr-o saptamana sau poate o luna maxim. Nu mai plec. Gata. Lumea zice ca e rau ca nu sunt bani ca nu sunt joburi ca sunt taxe mari ca sunt rai ca nu e bine in Romanica… eu nu am auzit decat de niste situatii care clar puteau fi puse sub semnul suspiciunii si al imoralitatii. Companii mari se ascund in spatele crizei, dupa ce au scos picoarele de sub plapuma 4 anisori si acum ii trage curentul. E normal. Nu zic ca e totul roz, dar sa nu se astepte nimeni sa fie totul poleit cu aur in Franta, Spania, Anglia sau mai stiu eu ce stat european cu covrigi in coada si fara caini maidanezi. Stiu destui care au plecat… stiu care inca mai sunt… s-au obisnuit acolo.

In Romania inca se triaza. Marea Triere. Eminentele cenusii care au iesit din facultati se triaza. Nu mai sunt economisti.. vor fi soferi, nu mai sunt avocati in devenire.. vor fi brutari sau whatever.

Si totusi ma intorc in Romania. De pe o barja de constructii, de la o companie puternica cu tendinte de monopol in Marea Neagra, despre care nimeni nu vorbeste. Nu e Petrom. Vorbesc de alta companie. Detalii mai incolo.

Leave a comment / Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s