ARMO

Cum suna! ARMO – zici ca i un fel de NATO! Dar bine nu asta e important.

ARMO – Asociatia Romana a Magazinelor Online. Nu este obligatorie dar se vrea a deveni un fel de certificat de garantie ca magazinul e verificat si poti avea incredere in produse si nu numai.

Presedinte e dnul Marius Ghenea (Arena Leilor) si nu stiu daca ar fi alta persoana care ar putea sa preia o responsabilitate la fel de mare si sa o duca mai departe.

Acum sa ne gandim un pic. Aderam la asociatie si la ideea ca aceasta va fi ceva care va putea sa reglementeze.

In momentul de fata cred ca se face lobby pentru inscrierea cat mai multor site uri de gen, dar ceea ce urmeaza este mai interesant pentru ca la noi in Romania, oricata bunavointa ar avea dn-ul Ghenea, se va lovi de vesnicele probleme a romanilor. Spaga, furtul, minciuna. Va deveni un fel de liga lui Mitica?

In alta ordine de idei. Eu, propetar de mag online, tre sa fac dupe regulile la care am aderat. Daca gresesc o comanda, daca gresesc un pret.. daca gresesc ceva, ma sanctioneaza ARMO, ma sanctioneaza clientul, ma sanctioneaza ANPC si cine stie mai cine. Deci “avantaje” sunt multe, mai ales ca pe vreme de criza toata lumea cere.

Eu, client cautator de pomeni, fac comanda. De cele mai multe ori, magazinele virtuale care nu sunt consacrate (deci nu prezinta nici prea mare incredere) sunt undeva pe la paterul unui bloc, unde se schimba placuta de la intrare de cateva ori pe zi. Nu ma refer numai la electronice sau textile, mai sunt si de piese auto mai sunt si de lumanari sau mai stiu eu ce. Magazine care nu lucreaza cu stocuri de obicei. Acestea sunt aderate la ARMO, dar isi tin magazinul pe nu stiu ce server din Honolulu colt cu Malaesia; pe ala cine il inchide dupa mai multe tepe? ARMO?

Astea fiind zise ii urez dn-ului Ghenea pe care il simpatizez, fiind un om de business real al Romaniei, mult succes!

LE: am citit si Codul.. aici

Advertisements

One comment on “ARMO

  1. Pingback: ARMO – Codul « Magazinul de Imaginatie

Leave a comment / Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s