Vlad si Brad

Care Vlad? Tepes. Care Brad? Pitt. Vocile zic ca va fi un film produs de Brad Pitt pentru 2012. Miram-as sa nu joace el in film. Asta chiar ar fi tare. De la Ahile la Tepes si poate urmeaza nu stiu, Napoleon.

Acum probabil, deoarece filmul va fi produs de Summit – cei care au facut si Twilight – o vom vedea pe Megan Fox sau Kristen Stewart si pe actorul ala slabanog in roluri de printesa si printi. Dar sa nu cobim inainte sa apara distributia.

Din stirile externe, caci cele de aici o sa vedeti ce bine releateaza si informeaza, am inteles ca de fapt, filmul va prezenta omul din spatele mitului Dracula. Adica, pe Vlad Tepes. Oare stiu ca a fost nepotul lui Mircea si varu lui Stefan? Neah, las ca daca iese Bradutz la batalie pe campul de lupta cu peptul gol.. e totul iertat.

Partea mai interesanta acum urmeaza:

2 linkuri:

– miercuri, 06 ianuarie 2010 –Brad Pitt, așteptat sã filmeze la Cetatea Poienari

– 03 august 2010, 12:30 Brad Pitt a anulat filmările de la Bran: A preferat Bulgaria

Ca sa intelegem ce s-a intamplat. Deci, Brad Pitt care ar fi vrut sa produca un film cu filmari in Romania, care ar fi venit cu oameni cu bani de cheltuit care ar fi adus un plus turistic zonei si Romaniei s-a schimbat la Bulgaria, pe motivul ca Bulgaria are peisaje mai potrivite.  In primul link, zice Florin Scãrlãtescu (directorul Muzeului/ precizat in articol – care muzeu nu intrebati):

“Îmi pare totuși ciudat sã se facã un film artistic la aceastã cetate, care este o ruinã. Dar mai știi ce-i trece prin cap regizorului respectiv?! Poate cã vor filma noaptea, așa cum au fãcut cei de la Discovery, care l-au pus pe paznicul nostru sã aparã pe lîngã zidurile cetãții, sub clar de lunã, creînd astfel impresia cã ar fi fantoma lui Dracula. E greu de crezut cã americanii vor face butaforie, în aceastã ruinã! Parcã îl și vãd pe Brad Pitt urcînd pe jos cele 1.480 de trepte, ca apoi sã se apuce de filmãri! Dacã acestea vor avea loc, avem un regulament foarte strict, iar cei care închiriazã monumentul pentru așa ceva vor fi supravegheați de personalul nostru. Ei nu au voie sã-i aducã nici o modificare structurii inițiale a monumentului. Ultima datã, Cetatea a fost consolidatã prin 1965, iar noi ne ocupãm de conservarea ei, curãțînd-o de mușchi și de licheni, dar și consolidînd treptele care duc la acest monument istoric.

Producãtorii ar putea alege sã filmeze în replica faimoasei Cetãți Poienari, construitã în Parcul Carol, din Capitalã, care s-ar preta mai bine unei producții cinematografice. Pînã la urmã, ei vor decide ce vor sã facã”

Romanu, artist in declaratii contradictorii… prima data cetatea este ruina, apoi Discovery a filmat acolo, apoi personalul sau viteaz si neinfricat cu reguli stricte (cred ca vb de ala care taie bilete la intrare ) curata cetatea de muschi si licheni si consolideaza treptele monumentului istoric. Pe cand o restaurare? Oare?

Nu acum, ca dn a Udrea e preocupata cu frunza lui Eva din logo ul Romaniei. Dar poate, mai stii… i-o place sa il intalneasca pe Bradutz? Poate.. cine stie.. ar cucerii si Hollywood-ul! Si poate i-ar schimba si scrisul de pe faimosul deal. I-ar pune sa scrie de mana…

In al doilea link…. primarul din Moeciu spune , nevinovat, ca toti primarii, ca nu stie ce s-a intamplat. Ca a fost contactat de o persoana din staful lui Bradutz dar acum Bradutz s-a razgandit. El nu a facut nimic. Domnule primar, cat ati cerut taxa de filmare in zona? Asa informativ.

Brad isi va vedea de productie cu bulgarii, care stiu sa primeasca astfel de investitii de imagine in turism si apoi sa ne rada in fata.

Oricum stirea mi-a adus aminte de un film mai vechi. Urmarit si ras-urmarit. “Dracula” – al lui Coppola. Intradevar, ecranizarea lui Coppola este dupa Bram Stoker, dar este o capodopera cinematografica.

PS: Oare Brad a vorbit cu Gerard Departieu sau cu Nicole Kidman ca sa isi faca o parere despre filmarile in Romania?

Advertisements

2 comments on “Vlad si Brad

  1. Pingback: Continuari neterminate « Magazinul de Imaginatie

Leave a comment / Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s