Magazin nou – Razbunarea Srl

Razbunarea Srl

Obiect de activitate:  servicii persoane fizice;

Nr Angajati : de la 5. In functie de necesitati lucram si cu freelanceri

Preturile se discuta in functie de cerinte. Oferim discretie maxima.

Produsele:

1. Pachetul – Razbunarea Mica – Amicala. O glumita intre 2 vecini sau colegi de servici. Un biletel trimis la munca anonim, anuntand ca acel coleg este gay sau un vecin care primeste un colet cu o … pisica moarta sa zicem. Toate acestea cu un pret promotional de numai 50 euro. Daca se doreste imortalizarea momentului un extra de 50 euro inseamna 2-3 fotografii sau o inregistrare video si audio.

2. Pachetul – Razbunarea Lunara. O razbunare mica care poate fi repetata in fiecare luna intr-o anumita zi, la o anumita ora. Simplu si decent

3. Pachetul – Marea razbunare. Aici, ca si in cazul detectivilor particulari, programul necesita o urmarire apropiata ptr observarea tabieturilor si obiceiurilor victimei. Marea razbunare presupune o serie de razbunari, care vor determina subiectul sa isi piarda, pentru o perioada nedeterminata de timp, mintile.

4. Pachetul – Razbunarea Crunta sau Razbunarea lui Zeus. Acest pachet nu este recomandat decat in cazuri extreme de furie si neplaceri cauzate de victima. Razbunarea Crunta contine o serie de razbunari, mari si / sau mici, care vor determina subiectul sa se mute din oras sau tara sau sa se duca singur la sectia 9.

Orice pachet va fi ales, va presupune intocmirea unui contract de servicii, iar victima nu va fi niciodata parte a altui contract pentru re-razbunare. De asemenea , prin contractul incheiat partile contractante se vor obliga sa nu divulge detaliile contractului altei persoane. In caz de nerespectare, razbunarea va fi crunta.

Programul de lucru cu publicul este in fiecare zi de la orele 10.00 pana la orele 12.00. In rest echipele sunt pe teren.

De asemenea, pentru vreo farsa facuta unui angajat sau intregii companii, Razbunarea Srl isi rezerva dreptul de a fi amuzata sau de a lua masuri de razbunare.

Va rugam sa intrati in magazin intr-o tinuta decenta. Nu atingeti exponatele! Multumim.

Pentru ca asa ii sade bine oricarui roman, va asteptam pentru o noua razbunare.

———————————————————————————————————

Cum ar fi sa fie o firma care sa se ocupe de micile razbunari care le trec prin cap in fiecare zi romanilor? Cat de multe succesuri ar avea? Patronul cred ca l-ar depasi in scurt timp pe Becali.

Advertisements

Leave a comment / Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s