Imaginatia de duminica continua…

De data asta mai in detaliu cu niste… legi. Da, legi. Mi-am imaginat niste legi care ne-ar ajuta, dar si care ar fi imposibile de dat, evident din cauza iubitilor alesi.

(nu sunt prioritizate)

1. Am mai zis-o pe asta. Orice membru al parlamentului si al guvernului este direct responsabil pentru programele si promisiunile facute. Nerespectarea lor va duce la ridicarea imunitatii si intocmirea de dosar penal. La urmatoare abatare, persoana in cauza este pasibila cu inchisoarea.

2. Luarea de mita se va pedepsi cu umilinta in public a persoanei in cauza, despropietarirea a lui si a familiei sale, întocmirea de dosar penal si inchisoare de la 3-5 ani.

3. Orice angajat in MAI trebuie sa justifice cu acte de propietate si care sa ateste provenienta valorilor mobile si imobile, (cele de donație nu se iau in considerare) in fata poporului prin act public.

4. Intocmirea asa numitei comisii “Incoruptibilii” – 20 de persoane cu putere suprema in stat in privinta ridicarii imunitatii si pedepsirea oricarei persoane cu inchisoarea in urma dovezilor si probelor aduse si sustinute public. Orice document intocmit sau confiscat de acestia va fi public.

5. Interzicerea companiilor cu conturi offshore si sau afacerilor si contractelor cu acestea.

6. Patronii mass media nu vor avea acces decat la documentele contabile ale companiilor pe care le detin. In caz contrar acesta va fi expulzat din Romania sau inchis pe noua inchisoare din Insula Serpilor, iar compania va intra in posesia angajatiilor cu un numar egal de actiuni.

7. Votul in parlament se va face prin actionarea unui buton cu recunoastere a amprentei.

8. Nu exista alta limba materna in Romania decat limba romana.

9. Cei care dau dovada de rasisim extrem vor fi executati public.

10. Participarea la vot este obligatorie. Fraudare voturilor sau orice urma de implicare intr-o actiune de fraudare se pedepseste cu umilinta publica si inchisoare de la 5-10 ani.

11.  La inceputul mandatului de primar, ministru, prim ministru si presedinte se va depune un program punctual de viitoare realizari. Neindeplinirea lor va duce la ridicarea imunitatii, pedepsirea cu inchisoarea si depropietarirea de orice valoare mobila si imobila mai mare de 10.000 euro atat a lor cat si a familiilor.

12. Orice frauda, evaziune si neplata cu o intarziere mai mare de 2 luni a taxelor va fi pedepsita cu inchisoarea de la 1-3 ani.

13. “Incoruptibilii” nu raspund in fata nici unei persoane sau comisii. Ei pot ancheta orice persoana din Romania. Solutionarea dosarelor intocmite de ei va fi facuta public.

14. Investitie straina va fi considerata o firma, companie dupa ce dovedeste ca a investit deja intr-unul din domeniile impuse, constructii, transport, turism o suma mai mare sau multiplu de 10 mil de USD fara drept de retragere din afacere timp de 1 an de zile perioda crecand direct proportional cu suma investita.(10 mil = 1 an ; 20 mil = 2 ani)

15. Nu se va mai acorda nici un ajutor firmelor private in prag de faliment.

16. Conducerea companiilor de stat (alea care au mai ramas) care vor ajunge in impas financiar va fi destituita, despropietarita si pedepsita cu inchisoare de la 3-5 ani.

Lista ramane deschisa…

wouldn’t that be nice?

 

Advertisements

Leave a comment / Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s