ROBotzi

Creator: Creatie:

Am aflat intamplator de micul serial de animatie romanesc de la un coleg. Un search pe vplay.ro si am vazut toate episoadele.

Este OMFG!!OMFG!!!OMFG!!! vorba serialului. In sfarsit o comedie inteligenta, spumoasa, adevarata plina de un umor actualizat cu timpurile si genurile de glume contemporane. Ce sa zic, am ramas perplex. Nu va asteptati la o super grafica sau o animatie iesita din comun… ceea ce vedeti pe la casele mai mari (mult mai mari) dar echipa din spate cred ca a depus un efort considerabil plus ca nu cred ca e o echipa foarte mare. Oricum, chiar daca pe site(Creative Monkeyz.com) exista o sectiune de PS,AE,PrePro etc am recunoscut elementele folosite si chiar nu sunt la indemana oricui sa le combine pe amandoua.

Fazele se deruleaza deosebit de amuzant cu niste replici excelent jucate si foarte fresh: “Sa sugi o …ceapa!!” ca si afirmatie scoasa din context nu e chiar atat de funny dar in momentul respectiv abia mai tineam monitorul pe birou.

Tema implica 2 roboti uitati prin institutul de roboti din Ro (whatever) care isi fac de cap. MO si F.O.C.A. (Fabricat original cu aluminiu) sunt dintre cele mai compatibile personaje. Cel prost si cel inteligent. (MO – banuiesc ca vine de la .. nu stiu.. Masinarie Obosita)

Unele expresii nu cred ca mi au fost date sa le aud pana acum si nici de acum in colo nu-i vreo sansa:

“Lubrifiant din lacrimi de pui de panda!”

“Cand pun ochiu pe luneta / Curat tot de pe planeta”

Recomand incepand cu varsta de 15-16 ani pana la orice varsta. Deci, de abia astept urmatorul episod.

Advertisements

Leave a comment / Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s